Wyzwania wynikające z pracy zdalnej – komentuje Sylwia Królikowska
Pracownicy rozumieją powagę pandemii i chcą udowodnić swoją efektywność, czyli potrafią się zorganizować, ustalić priorytety i pracują naprawdę efektywnie – ...
Osoba na stanowisku Pracownik gastronomii zarabia średnio 3 770 brutto. Minimalne wynagrodzenie to 3 340 brutto. Według danych dostarczanych przez Sedlak & Sedlak maksymalne wynagrodzenie na tym stanowisku wynosi 4 540 brutto. Przedstawiciele zawodu Pracownik gastronomii najwięcej mogą zarobić w województwie Wielkopolskim. Najniższe wynagrodzenie na tym stanowisku oferowane jest w województwie Małopolskim. Więcej ciekawych informacji na temat wynagrodzenia na stanowisku Pracownik gastronomii znajdziesz poniżej.
Minimalne wynagrodzenie
Mediana wynagrodzeń
Maksymalne wynagrodzenie
Województwo Dolnośląskie
Minimalne
3 620
Mediana
3 970
Maksymalne
4 880
Województwo Łódzkie
Minimalne
3 290
Mediana
4 080
Maksymalne
4 820
Województwo Małopolskie
Minimalne
3 220
Mediana
3 690
Maksymalne
4 240
Województwo Mazowieckie
Minimalne
3 410
Mediana
3 790
Maksymalne
4 310
Województwo Podkarpackie
Minimalne
3 270
Mediana
3 630
Maksymalne
4 790
Województwo Pomorskie
Minimalne
3 520
Mediana
3 900
Maksymalne
4 520
Województwo Śląskie
Minimalne
3 280
Mediana
3 760
Maksymalne
4 130
Województwo Wielkopolskie
Minimalne
3 340
Mediana
3 890
Maksymalne
5 030
Województwo Zachodnio-pomorskie
Minimalne
3 380
Mediana
3 720
Maksymalne
4 800
1–9 pracowników
Minimalne
3 280
Mediana
3 630
Maksymalne
4 350
10–49 pracowników
Minimalne
3 210
Mediana
3 590
Maksymalne
4 320
50–249 pracowników
Minimalne
3 470
Mediana
3 810
Maksymalne
4 680
250–999 pracowników
Minimalne
3 410
Mediana
3 870
Maksymalne
4 380
1000 i więcej pracowników
Minimalne
3 450
Mediana
3 990
Maksymalne
4 880