Audyt pracowniczy – czy jest się czego bać?
Ocenom często towarzyszy lęk i niepokój. Nie inaczej jest w przypadku pracy, gdy pracodawca zleca audyt kompetencyjny czy audyt wydajności ...
Osoba na stanowisku Pracownik gastronomii zarabia średnio 4 470 brutto. Połowa osób na tym stanowisku zarabia między 3 970 zł brutto a 5 380 zł brutto. Według danych dostarczanych przez Sedlak & Sedlak 25% najgorzej zarabiających osób na tym stanowisku otrzymuje mniej niż 3 970 zł brutto, a 25% najlepiej wynagradzanych zarabia więcej niż 5 380 zł brutto. Przedstawiciele zawodu Pracownik gastronomii najwięcej mogą zarobić w województwie Dolnośląskim. Najniższe wynagrodzenie na tym stanowisku oferowane jest w województwie Lubelskim. Więcej ciekawych informacji na temat wynagrodzenia na stanowisku Pracownik gastronomii znajdziesz poniżej.
Dane na podstawie 408 raportów wynagrodzeń
Mediana wynagrodzeń wynosi
25% osób zarabia mniej
3 970 zł
4 470 zł
5 380 zł
25% osób zarabia więcej
Poniżej rynku
Stawka rynkowa
Powyżej rynku