Sprawdź inne stanowisko

Osoba na stanowisku Kierownik lokalu gastronomicznego zarabia średnio 7 390 brutto. Połowa osób na tym stanowisku zarabia między 6 140 zł brutto a 8 550 zł brutto. Według danych dostarczanych przez Sedlak & Sedlak 25% najgorzej zarabiających osób na tym stanowisku otrzymuje mniej niż 6 140 zł brutto, a 25% najlepiej wynagradzanych zarabia więcej niż 8 550 zł brutto. Więcej ciekawych informacji na temat wynagrodzenia na stanowisku Kierownik lokalu gastronomicznego znajdziesz poniżej.

Dane na podstawie 57 raportów wynagrodzeń

Mediana wynagrodzeń wynosi

7 390 brutto/mc
22%
więcej niż średnia krajowa

25% osób zarabia mniej

6 140 zł

mediana

7 390 zł

8 550 zł

25% osób zarabia więcej

Poniżej rynku

Stawka rynkowa

Powyżej rynku

Rozmiar przedsiębiorstwa

10–49 pracowników

25% osób zarabia mniej

5 750 zł

mediana

7 430 zł

8 670 zł

25% osób zarabia więcej

Poniżej rynku

Stawka rynkowa

Powyżej rynku

50–249 pracowników

25% osób zarabia mniej

6 620 zł

mediana

7 460 zł

9 020 zł

25% osób zarabia więcej

Poniżej rynku

Stawka rynkowa

Powyżej rynku