Docenianie i wzmacnianie – jak kształtować odpowiednie zachowania w biznesie
Czy chcesz mądrze motywować ludzi, z którymi pracujesz? Czy chcesz kształtować u nich nawyki i pożądane zachowania? Zarówno te, które ...
Osoba na stanowisku Kierownik lokalu gastronomicznego zarabia średnio 7 390 brutto. Połowa osób na tym stanowisku zarabia między 6 140 zł brutto a 8 550 zł brutto. Według danych dostarczanych przez Sedlak & Sedlak 25% najgorzej zarabiających osób na tym stanowisku otrzymuje mniej niż 6 140 zł brutto, a 25% najlepiej wynagradzanych zarabia więcej niż 8 550 zł brutto. Więcej ciekawych informacji na temat wynagrodzenia na stanowisku Kierownik lokalu gastronomicznego znajdziesz poniżej.
Dane na podstawie 7 012 raportów wynagrodzeń
Mediana wynagrodzeń wynosi
25% osób zarabia mniej
6 140 zł
7 390 zł
8 550 zł
25% osób zarabia więcej
Poniżej rynku
Stawka rynkowa
Powyżej rynku